Степовий Бог Євгена Ліра

Книгарня "Є". Івано-Франківськ та видавництво Дім Химер запрошують на презентацію книжки Євгена Ліра/Євген Лір «Степовий бог» (перша частина трилогії «Хассара») за участі автора, що відбудеться 23 вересня. Початок – о 16:00. Модератор – Кімейчук Василь/Kimeichuk Vasyl .

Хассара — це слово звучить, наче пісок, що скреготить на зубах. Безмежна руйнівна сила, яка існувала задовго до появи людства, знов прокидається серед порожніх степів. Та що про це може знати Сергій — чотирнадцятирічний хлопець, що волею випадку познайомився з дивакуватим відлюдником? Чи стане йому розуму лишитися осторонь, чи встоїть він перед спокусою рушити за спалахами химерного світла, що тут і там проймає Запропади-місто? І чи втримає Кам’яна Вежа натиск Великого Ніщо?
Усі відповіді — в серці Степового бога.

Євген Лір відомий українському читачеві і як автор збірки екзистенційного горору «Підземні ріки течуть», і як перекладач не менш моторошних творів — завдяки йому українською заговорили творець «Короля у Жовтому» Роберт Чемберс та Алістер Кровлі, «найжахливіша людина на світі». Мешкає у Мелітополі, пояснює цим фактом свою прив’язаність до жахів.

Адреса Книгарні «Є»:
м. Івано-Франківськ
вул. Незалежності, 31,
3-й поверх.
Тел.: (094) 928-31-41.
Вхід вільний.

Джерело: https://www.facebook.com/events/415503382428946/