«Наука БараБуки»: основи письма для дітей

Для кого цей воркшоп?

Для авторів/ок, які бажають отримати базові знання з написання книжок для дітей і підлітків. Для тих, у кого є готовий рукопис і хто хоче дізнатися «секрети» комунікації з видавцями.

Час: 16 лютого (неділя), від 10:00 до 18:00.

Місце: Київ, вул. Іллєнка, 63 (ст. м. «Лук’янівська»).

Хто навчатиме?

Таня СТУС, письменниця, керівниця проекту «BaraBooka», провідниця численних видавничих проектів у сфері дитячої книги, сертифікована дитяча психологиня, текст-гантерка літературної аґенції «BaraBooka».
Анна ТРЕТЯК, головна редакторка сайту «BaraBooka», кураторка й консультантка видавничих проектів для дітей у напрямі нон-фікшн, дослідниця дитячої літератури.
Галина ТКАЧУК, письменниця, головна редакторка проекту Дитяча Читальня, кураторка і тренерка дитячих літературних гуртків.
Ольга КУПРІЯН, письменниця, літературна критикиня, редакторка сайту БараБука.


«Науку БараБуки» – серію воркшопів про те, як писати й удосконалювати літературу для дітей і підлітків, – розробили редакторки Простору Української Дитячої Книги «БараБука», методистки НЦ Мала академія наук України, багаторічні учасниці журі книжкових рейтингів, літературні критикині, авторки книжок для дітей і підлітків Тетяна Стус, Анна Третяк, Галина Ткачук, Ольга Купріян, Анастасія Музиченко, Марія Артеменко та Ольга Сілакова.

Партнери: НЦ «Мала академія наук України».