Чеський поетичний слем відбудеться в столичній кнайпі "Купідон"

Медальйони:

Анатоль Свагілець (1994) – чеський поет у жанрі слемової поезії, активіст. Його дебют у жанрі слему відбувся у 2014 році, того ж року він завоював звання майстра Чехії в цьому жанрі. У 2019 році він виступив на найбільшій чеській демонстрації після з нагоди 89 року на Летенській рівнині у Празі. Він також є автором збірок поезій «Ему крутить м’ясо» (2016) та «Краще це не викидати» (2018). Наразі він готує видання ще однієї поетичної збірки.
Тім Постовіт (1996) – чеський поет, що народився в Києві. Минулого року він дебютував з поетичною збіркою Магістраль (Point), фрагмент з якої був включений до щорічного видання «Найкращі чеські вірші 2019» (Гість). Того ж року він здобув титул чемпіона Чехії з дуослему. Вивчає русистику в Карловому університеті.
Шімон Феленда (1992) – чеський поет у жанрі поетичного слему, репер та міжнародний репортер. Вивчав богемістику та журналістику в Карловому університеті. У 2019 році він виграв титул Чехії з дуослему і став фіналістом MČR в поетичному слемі. Він працював у "Господарські новини", Seznam.cz, а зараз працює для телеканалу Нова.
Слідкуйте за подією!