До 20 квітня 2020 року відбувається прийом заявок на літературний Інтернет-конкурс "Осьмачка-125"

Охочі взяти участь у конкурсі письменники або інші особи за їхнім дорученням надсилають до конкурсної комісії один художній авторський твір будь-якого жанру, написаний українською мовою на адресу: Osmachkatodos125@gmail.com. Учасник конкурсу, надіславши твір, погоджується з умовами проведення конкурсу. Твори письменників — лауреатів державних премій — до конкурсу не допускаються. Посмертно премія не присуджується.

 

Учасник конкурсу перераховує до фонду «Тодось Осьмачка» благодійний внесок 200 грн на картку 4731 2191 0441 8276 та надсилає копію квитанції про оплату разом із твором.

 

Оргкомітет із проведення конкурсу «Осьмачка — 125» виділяє для грошової нагороди переможців половину суми благодійних надходжень. Відповідальність за сплату податку покладається на отримувача премії.

 

Прийом творів триває до 20 квітня 2020 р.

 

Конкурсна комісія в складі літературознавців і відомих українських письменників оголошує результати конкурсу 16 травня у соціальних мережах.

 

20 найкращих творів будуть опубліковані на сторінці фонду у фейсбуці.

 

Переможці (І, ІІ, ІІІ місце) отримують диплом та грошову винагороду. Нагородження відбудеться за місцем проживання переможця.