У рамках проєкту "Нова українська музика" у Києві виступить гурт "PATSYKI Z FRANEKA"

Ви знаєте, що таке Ukrainian garage? Це власний стиль гурту Patsyki z Franeka, який вони створюють поєднуючи «чьоткий» хіп-хоп, модні танцювальні ритми та народні мотиви.

Patsyki z Franeka три роки тому яскраво увірвалися в український шоу-бізнес з дебютний кліпом на пісню «VasЯ OMG». Качовий трек лунав з кожної радіостанції, а про гурт дізналася вся країна. Ви точно їх чули!

На концерті Patsyki z Franeka покажуть, що у них в сет-листі є багато хітових пісень, які після концерту стануть треками №1 у вашому плейлісті!

«Концерти цієї серії будуть цікаві не тільки тим, хто вже знайомий з цими артистами. Вони також зацікавлять всіх, кому хочеться пізнавати нову музику, розвивати свої смаки та просто класно проводити час під гарну музику. Приходьте і ви будете приємно вражені кожним виконавцем чи гуртом, яких ми разом з Caribbean Club представимо на нашій серії вечірок», – додає Роман Муха.

21 квітня приходьте у Caribbean Club Concert Hall, щоб прокачати вечір разом з гуртом Patsyki z Franeka. Не пропустіть яскравий початок нової музичної традиції!


Фан-зона — вільні зони для перегляду заходів без прив’язки до конкретного місця.