Відбудеться Кримський міжнародний філологічний форум

Учасники заходів КРИМСЬКОГО МІЖНАРОДНОГО ФІЛОЛОГІЧНОГО ФОРУМУ можуть опублікувати статті у науковому виданні «Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія Філологія. Соціальні комунікації», який включено до Переліку наукових фахових видань України (категорія «Б») зі спеціальностей 035 – Філологія, 061 – Журналістика відповідно до Наказу МОН України від 17.03.2020 № 409 (додаток 1).
Умови публікації: http://www.philol.vernadskyjournals.in.ua/rules
УВАГА! Оргкомітет та редколегія залишають за собою право відхиляти доповіді та статті, які не відповідають вимогам і не містять наукової новизни. Автори несуть відповідальність за точність викладених фактів, цитат і посилань, а також за дотримання авторських прав.
Адреса оргкомітету: 02000, м. Київ, вул. Джона Маккейна, 33, ауд. 422 – кафедра слов'янської філології та журналістики Навчально-наукового інституту філології та журналістики Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. E-mail: konffiz@gmail.com
Координатори форуму:
Ткаченко Тетяна Іванівна, доцентка кафедри слов’янської філології та журналістики ННІ філології та журналістики Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, tkachenko.tnu@gmail.com, +380674030856.
Свенцицька Еліна Михайлівна, професорка кафедри слов’янської філології та журналістики ННІ філології та журналістики Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, elinasvm@gmail.com, +380954134066.
Сеітяг’яєва Таміла Решатівна, доцентка кафедри зарубіжної філології ННІ філології та журналістики Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, tamilab41@gmail.com, +380507036531.
Терентій Анастасія Сергіївна, методистка кафедри слов’янської філології та журналістики ННІ філології та журналістики Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, konffiz@gmail.com. +380950994039.