Наукова конференція «Українська писемність та мова в манускриптах і друкарстві»

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.
Згоду про участь у конференції, тему доповіді, прізвище, ім’я та по-батькові доповідача, а також його місце роботи (навчання), посаду, вчений ступінь, наукове звання просимо надсилати на електронну адресу музею bookmuskonf.ua@gmail.com до 1 листопада 2020 року.
Тексти доповідей обсягом до 10 сторінок форматом А4 (шрифт Times New Roman, 14 кегль, через півтора інтервала) повинні містити назву, прізвище, ім’я та по-батькові автора (авторів), вчений ступінь, назву посади.
Посилання на літературу і джерела належить зазначити у квадратних дужках з наскрізною нумерацією (наприклад: [2, 15], де 2 – порядковий номер в списку використаних джерел, 15 – номер сторінки).
До роздрукованого тексту має бути доданий електронний варіант у форматі Word. Ілюстрації подаються окремо у форматі .tiff або .jpg.
Доповідачі зможуть демонструвати супровідний матеріал на екран через відеопрезентер.
Оргкомітет здійснює відбір запропонованих матеріалів. У разі недотримання обов’язкових вимог доповідь може бути відхилена.
Доповіді і повідомлення будуть розміщені на сайті музею, а у перспективі видані окремою збіркою. Проїзд, харчування, проживання учасників конференції за власні кошти.
У звʼязку з епідемічною ситуацією в Україні конференція відбудеться в очно-заочному режимі: учасники конференції зможуть взяти участь у її роботі в режимі он-лайн. Про інтернет-адресу реєстрації учасників буде повідомлено окремо.
Координатори конференції:
заступник директора з науково-методичної роботи Дмитро Олексійович Палій, телефони: 280-66-23, моб. 099-625-39-09;
провідний науковий співробітник Кагамлик Світлана Романівна, телефон:
093-647-52-81.