Оголосили переможців літературного конкурсу "Крилатий Лев"

Диплом і спеціяльну відзнаку під назвою «Сеньйора», як найкраща в конкурсі серед знаних письменників, отримає Ясна Людмила (Київ) за роман «Мікстура від смерті».
Диплом і спеціяльна відзнака «Молодий Лев» у Мудрак Олександри (м. Гусятин Тернопільської обл.) за повість «Крилата інвестиція».
Диплом і спеціяльну відзнаку «Талановите Левеня» отримає Городецька Афіна (Київ) за повість «Життя повернеться на краще».
Диплом і спеціяльна відзнака «Профі-переклад» у Подольської Іви зі Львова за переклад з білоруської невиданого роману Зянона Пазняка (США) «Гіркий запах полиновий…».
До десятки кращих також увійшли, а отже отримають дипломи Конкурсу:
Бурда Оксана з Тернополя за повість «Жеграй і Стефка Срібнокоса», Паламар Юрій (Львівщина) за молодіжний роман «Безсоромні у Львові», киянка Туровська Леся за психологічний роман «Під сузір’ям Рекса» та Мостова Юлія з Києва за збірку оповідань-переказів «Моторошні легенди українського Потойбіччя.
Церемонія нагородження, презентація книжки переможця та інших видань серії «Бібліотека Крилатого Лева» відбудеться на початку наступного року, про що буде повідомлено додатково.
ОЛЕСЬ ДЯК, засновник конкурсу, голова журі