«В тренді Щаслива Жінка» — творча зустріч з КСЕНІЄЮ ТЕЙЛОР

Вас чекає дивовижна подорож в таємниці жіночого щастя.
Ксенія не тільки щедро поділиться своїм професійним і життєвим досвідом, а також дасть кілька працюючих технік і інструментів, які допоможуть зробити життя ще краще.
Ви насолодитеся спілкуванням з відомою, розумною і талановитою жінкою, дізнаєтеся щось нове про себе, попрактикуєтесь і отримаєте подарунки.
На зустрічі ви дізнаєтесь:
· багато маленьких та великих таємниць, що насправді робить жінку щасливою,
· як бути в ресурсі навіть тоді, коли важко,
· розглянете клієнтські кейси (як було, як стало та завдяки чому),
· отримаєте конкретні інструменти та техніки, які дадуть ще більше внутрішньої сили,
· зможете задати питання Ксенії, та отримати відповіді.

Ксенія Тейлор:
Письменниця. Психотерапевт. Квантовий психолог. Психолингвист. Спікер. Науковий і громадський діяч. Засновниця BestTaylor Company
Ксенія нагороджена:
✔️Премія ТОП 100 Видатних Жінок України. Національний Рейтинг 2020 Номінація "Бренд Року"
✔️Премія «Літературний Олімп». Номінація «Письменник року» 202
✔️Ім'я Ксенії Тейлор занесено в книгу «Видатні українці»
7 виданих книг, понад 40 статей, наукові розробки в області психотерапії і квантової психології, створення інноваційного методу, сотні проведених тренінгів, виступів, лекцій, консультацій та семінарів, які допомогли змінити життя тисячам людей.

Кожен день сучасна жінка стикається з безліччю питань і конкретних завдань. Кожен день виникають нові питання. І важливо мати робочі інструменти, які допоможуть вирішити ці завдання і допомогти у вирішенні безлічі щоденних питань.
Ця зустріч наповнить вас новими знаннями і новою енергією. Ксенія Тейлор — справжній професіонал, який допоміг змінити життя сотням людей. А її книги — джерело цікавої і дуже корисної інформації.
Приходьте на зустріч з талановитою письменницею, психотерапевтом і прекрасною жінкою Ксенією Тейлор. Буде цікаво, інформативно, корисно.
Вхід вільний.