Онлайн-подія: "Культура глибинної розмови: інтерв’ю як мистецтво порозуміння"

Дізнайся, що думають про це відомі українські та американські письменники, блогери, журналісти та лідери громадської думки. Запрошені гості: Сергій Жадан, Тетяна Терен, Катерина Казімірова, Ніна Карнаух, Андрій Курков та Кейт Цуркан.
Приєднуйся до нашого ефіру, де ми розповімо про:
⚪️ актуальність моножанрового текстового медіа в ЗМІ сьогодні;
⚪️ поширення голосів культурної України закордоном;
⚪️ правозахисну та просвітницьку функції жанру інтерв’ю;
⚪️ кросвікове сприйняття жанру: що потрібно аудиторії 20/40/60 років;
⚪️ як зробити матеріал цікавим для молоді;
⚪️ як трансформується інтерв’ю в залежності від формату: текст, аудіо (радіо та подкасти) та відео.
Готуй питання, заварюй чай і включайся до нас 17 листопада о 19:00. Модеруватиме розмову Тетяна Стрельченко, директорка Американського дому в Києві.
Подія організована Американським домом у Києві у співпраці з онлайн журналом «Craft | Magazine». Craft Magazine – це онлайн-журнал, присвячений розмовам з видатними українцями про творчість, майстерність і життя.
Ми транслюватимемо розмову українською на Facebook сторінках Американського дому в Києві (shorturl.at/cktP7), Посольства США в Україні (shorturl.at/sEQUX), Fulbright Ukraine (shorturl.at/aAPS4), Craft Magazine (shorturl.at/epIMW), офіційній сторінці Сергія Жадана (shorturl.at/bhrsH) та англійською на YouTube сторінках Американського дому в Києві (shorturl.at/zIM17) та Посольства США в Україні (shorturl.at/ctMRU).
Дізнайся більше про спікерів/ок:
<br/>    </div>
</div>

<footer class=

© Дніпро Літературні новини 2024