Відкриття виставки художньої фотографії

Галерея Моді названа в честь великого митця-новатора Амедео Модільяні, котрий любив вино. Вино єднає! Зважаючи на свій формат й найменування ми хотіли б сприяти створенню й наповненню місця в Києві, де художники, фотографи, шанувальники образотворчого мистецтва і його покупці могли б в своє задоволення розвивати клубну культуру взаємодоповнюючих мистецтва і вина. Й тому, умови участі у виставці такі: за одну виставлену роботу фотограф попередньо сплачує 300 грн депозит – сума, на котру повністю можна буде замовити для себе та своїх гостей вина згідно цін меню закладу. Депозит реалізовується під час відкриття виставки та в будь-який день протягом її тривання. За 2і виставлені роботи – депозит 500 грн; за 3 роботи – депозит 600 грн; за 4 роботи – депозит 700-800 грн (в залежності від розміру); за мініатюрки – депозит по 100 грн за кожну (формат до А5). До речі, в галереї Моді досить інтелігентні ціни на вино (дивіться меню www.facebook.com/modigallery/menu).
Оформлення робіт – це теж мистецтво з суб’єктивним баченням художника. Тому фото-картини авторами оформлюються і надаються для виставки – самостійно (просимо взяти до уваги, що у нас галерейна розвіска – картини кріпляться за 2 вушка. Роботи малого розміру – на 1 цвях).
Отже, якщо надіслані вами фотороботи приймаються на виставку – ми надамо вам реквізити приват-картки, на яку необхідно буде перерахувати аванс депозиту за участь в ній. Оплатити також можна завітавши безпосередньо в наш заклад за адресою - вул. Мала Житомирська 17 (це майже між святковими Софіївською та Михайлівською площами).
Шановні потенційні учасники моді-виставки, будь ласка, задавайте питання тут чи по телефону (066 355 1847 - Дмитро) та приходьте в гості на оглядини галереї й смакування вина!
Отже, запрошуєм на свято фотомистецтва!
Дирекція MODI Art&Wine Gallery