ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗБІРОК ПОЕЗІЇ ІВАННИ ГОЛУБ

10 травня о 12:00 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться презентація збірок Іванни Голуб «У серці – воєнний стан» та «Край небокрай».
Іванна Голуб – українська письменниця, громадська активістка, волонтерка, адвокат, авторка дванадцяти книг та щаслива мама-героїня шістьох дітей. Народилася пані Іванна у смт. Квасилів Рівненської області. Закінчила Квасилівську загальноосвітню школу та Національний університет «Острозька академія» з відзнаками.
Не кожній людині вдається здобувши кілька освіт, настільки вдало поєднувати творчість, роботу, громадську діяльність із щасливими обов’язками багатодітної мами. Її внутрішній світ – надзвичайно глибокий і багатогранний, попри всі життєві випробування та негаразди.
Збірка Іванни Голуб «У серці – воєнний стан» - книга , редагована в окопах українським письменником, редактором, видавцем Сергієм Пантюком. Це, власне, вірші-розповідь про те, як переживає людина бомбардування й обстріли, переховування у підвалах під час повітряної тривоги і безкінечний потік новин про втрати, руйнування міст і сіл, незлічимі бучі та ворзелі, влаштовані ворогом. Ця книжка – сконденсований біль жінки, яка не спить ночами, плаче, молиться, хвилюється за коханого, сивіє разом з тисячами українських дружин та матерів, чекаючи звістки з фронту.
Поетична збірка «Край небокрай» розкриває всю красу й тендітність закоханої та водночас коханої людської душі. Авторка пише про людину, як унікальну духовну істоту, що здатна до вибору власної долі.