В бібліотеку Клуба Поезії додано автора Михайло Антонюк

(1932-2009 рр.) Народився в с. Івонівці Вінницького р-ну). Педагог, поет, краєзнавець. Відмінник освіти УРСР. Почесний член НСЖУ.
Закінчивши Жахнівську семирічку, вступив до Вінницького педагогічного училища, пізніше закінчив факультет фізичного виховання Камянець-Подільського та хіміко-біологічний Уманського педінститутів. По закінченні вузу недовго працював в м. Гусятині, а далі була служба у війську.
Вчительська доля привела Михайла Петровича у село Сербинівці Жмеринського району. Дванадцять років він працював учителем Сербинівської середньої школи. Потім молодий педагог упродовж десяти років був директором школи у Стодульцях. Талановитого, енергійного вчителя не могли не помітити, його призначають на посаду завідуючого Жмеринським районним відділом освіти. Цій посаді Михайло Петрович віддав двадцять років свого життя.
Не дивлячись на постійну зайнятість, завжди в душі Михайла Петровича жила ще одна схильність – любов до слова, до літератури. Ось як він сам казав про це: «Любов до літератури я мав з дитинства. Бо народився в мальовничому селі, де мої земляки й досі бережуть дотепне слово, іскрометні вислови, прислів’я, приказки». Вони й стали невичерпним джерелом його повсякденного життя, його творчості.