Офіси та склади 22% українських видавництв пошкоджені в результаті бойових дій

22% офісів українських видавництв було пошкоджено в результаті російських обстрілів. Постраждали приміщення видавництв "Ранок", "BOOKSHA", "Тези", "Жорж", "АССА", "Фоліо", "Блим-Блим", "Видавництва Жупанського", "Віхола", "Мольфар", "ПЕГАС", "Час майстрів", "Парасолі", групи "Основа", видавництва 4mamas та інших.

 
Видавництво "КЛІО" повідомило, що зараз не має змоги продовжувати роботу, оскільки склад закритий, а в Києві не лишилось співробітників. Через обстріли не можуть продовжувати роботу також видавництва "Блим-Блим" та ЇZHAK. Дехто тимчасово призупинив діяльність – "Смолоскип", "Маміно", видавець Олександр Савчук, "ДІПА", "Абрикос", BOOKSHA, видавнича група "Основа" та видавництво 4mamas. Але значна частина – "Білка", Bookraine Publishing House, "Каламар", "Книголав", "Наш Формат", "Букрек", "Компас", "Видавництво Анетти Антоненко", Yakaboo Publishing, "Видавництво Старого Лева", "Човен", "Родовід", "Абук" – продовжують роботу як завжди.
 
Більше читайте за посиланням: https://suspilne.media/228371-ofisi-ta-skladi-22-ukrainskih-vidavnictv-poskodzeni-v-rezultati-bojovih-dij/