Відкриття колективної виставки живопису

Галерея Моді названа в честь великого митця-новатора Амедео Модільяні, котрий любив вино. Вино єднає! Зважаючи на свій формат й найменування ми хотіли б сприяти створенню й наповненню місця в Києві, де художники, фотографи, шанувальники образотворчого мистецтва і його покупці могли б в своє задоволення розвивати клубну культуру взаємодоповнюючих мистецтва і вина. Й тому, умови участі у виставці такі: за одну виставлену картину художник попередньо сплачує 300 грн депозит – сума, на котру повністю можна буде замовити для себе та своїх гостей вина згідно цін меню закладу. Депозит реалізовується під час відкриття виставки та в будь-який вечір протягом її тривання. За дві виставлені роботи – депозит 500 грн; за 3 роботи – 600 грн; за 4 картини – депозит 700 чи 800 грн в залежності від розмірів; за мініатюрки – депозит по 100-150 грн за кожну; робота розміру більша 1 кв.м – депозит 400-500 грн. Завбачливо інформуємо, що в галереї Моді досить інтелігентні ціни на вино (дивіться меню www.facebook.com/modigallery/menu).
Отже, якщо надіслані вами картини приймаються на виставку – ми надамо вам реквізити приват-картки, на яку необхідно буде перерахувати аванс депозиту за участь в ній. Оплатити також можна завітавши безпосередньо в наш заклад за адресою - вул. Мала Житомирська 17 (ми працюємо з 1.06.2022, ср-нд 17-22:00).
Шановні потенційні учасники моді-виставки, будь ласка, задавайте питання тут чи по телефону (066 355 1847 - Дмитро) й приходьте в гості на оглядини галереї й куштування вина.
Дирекція MODI Art&Wine Gallery