День з Іреною Карпою в Squat 17B

Будемо проводити різні активності, у програмі:

13:00 Початок роботи барахолки українських дизайнерів
Свої вироби продаватимуть українські бренди та дизайнери. Окрім того, речі із особистих колекцій на продаж принесуть лідери думок: Ірена Карпа, програмна директорка Book Forum Lviv Софія Челяк, ведуча радіо НВ Алла Кошляк та інші яскраві українки. Єдине правило барахолки — усі речі виключно made in Ukraine. Для комфортного шопінгу на барахолці будуть розміщені дзеркала та примірочні.
Зареєструватись як продавець на подію можна заповнивши гугл-форму.
https://forms.gle/6gGfXZBUrFo7Kbt6A
Участь безкоштовна!
 
15:00 Майстер-клас з терапевтичного письма від Ірени Карпи
“В такий час, коли в нас заходить суміш новин, переживань, страху втрати, невпевненість і травматичний досвід, важливо дати цій суміші вихід, щоб не вибухнути у бьорн аут і не злягти бездіяльним пляцком” — каже сама Ірена.
Це буде і фан, і кишенькова терапія, ще й багаторазова. На своєму майстер-класі Ірена навчить кільком технікам, які допомагають письмом побороти вигорання та заспокоїти свої емоції. Вправи розроблені разом із психологинею Ларисою Волошиною. Майстер-клас доступний для всіх охочих!
 
17:00 Авторське барбекю на подвір’ї Сквоту
В меню: м’ясо на грилі, замариноване за особистим рецептом Ірени Карпи — авторка власноруч готуватите та пригощатиме на літньому майданчику сквоту! До основної страви будуть подані закуски та фірмовий напій події St Germain Spritz.
 
19:00 Open talk з Іреною Карпою, модерує ведуча Київ ФМ Анаід Агаджанова
 
Впродовж усієї події на локації працюватиме благодійний фотокорнер — можна отримати світлини від крутих фотографів за довільний донат на ЗСУ!
 
 Участь в події як для учасників барахолки, так і для відвідувачів є безкоштовною. На вході та протягом дня гостей заохочуватимуть задонатити на рахунки волонтерського центру Зграя. “Зграя” займається допомогою за чотирма напрямками: гуманітарна допомога постраждалим районам, допомога лікарням, допомога населенню, допомога підрозділам ЗСУ і ТРО.
 
Всі зібрані на події кошти будуть витрачені на поточні потреби двох частин ЗСУ:
- збір на автомобіль для 24 бригади, в якій служить Ярослав Возницький (один з організаторів Zaxidfest)
- збір на дрони для бригади аеророзвідки, в якій служать режисери та оператори з об’єднання документалістів Вавилон’13
До зустрічі у сквоті в неділю, 03 липня!