Презентація дитячої книжки Віктора Полянка "Приборкання Кичери"

Адреса книгарні-кав'ярні Zakapelok: м. Київ, вул. Верхній Вал, 62 (орієнтир - станція метро "Контрактова площа")
Співорганізаторами конкурсу "Дитяча Коронація слова" є Київський Палац дітей та юнацтва та Інформаційно-творче агентство "ЮН-ПРЕС".
Інформація про Віктора Полянка
Переможець конкурсу "Дитяча Коронація слова" 2021 року у номінації "Повісті" за рукопис "Приборкання Кичери". Народився в Олександрії Кіровоградської області. Шкільну освіту отримав у Олександрійській гімназії ім. Т.Г. Шевченка та Олександрійському колегіумі; вищу освіту (магістр за спеціальністю «прикладна математика») здобув у Київському національному університеті на факультеті комп’ютерних наук та кібернетики; після цього навчався в аспірантурі Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова, де захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фізико-математичних наук за спеціальністю «математичне моделювання та обчислювальні методи» . Живе у Києві. Працював науковим співробітником в Інституті кібернетики ім. В.М. Глушкова, провідним інженером-програмістом в Samsung R&D Institute Ukraine (SRK), нині – старший розробник програмного забезпечення в EnvisionTEC.
Полюбляє мандрівки Україною, зокрема велосипедні поїздки, фотографію, шахи та їхні різновиди, настільні ігри, прогулянки з дітьми, читання, цікавиться історією, пише художні твори і розповіді про подорожі, веде блоги про свої хобі.
До участі в конкурсі дитячих творів автора спонукали власні діти. Вони полюбляють разом читати і дивитися добрі історії. А ще мандрують сім’єю невідомою Україною. І автор вирішив написати повість, у якій би поєднувалося це все: подорожі, пригоди, історія, довкілля і стосунки батьків та дітей.