Презентація книги поезії і рефлексії "Із власного" Анастасія Колісник-Фем

Про поезію та рефлексію
Здатність творчо переосмислювати дійсність і перетворювати її на поетичні рядки - особливість суто людська. Випливає вона з іншої здатності, знову ж таки, властивої тільки людині (зрілій людині) - можливості рефлексувати: направляти свою увагу всередину себе, усвідомлювати себе, свої почуття, емоції та відчуття.
Про книгу і про мене
Якби хтось запитав, що я вміла робити найкраще, я би відповіла - любити і страждати. Любов - мій спосіб бачити світ справжнім, страждання - процесс пропускання світу через себе з метою створення нового (катарсис). У цій книзі я помістила вибране за 10 років мого життя, найкраще чи найпоказовіше з того, що я писала з 2012 по 2022 роки. Ви помітите величезну стилістичну та тематичну різницю, прослідкуєте за процесом докорінної зміни світобачення, процесом перетворення любові на катарсис і навпаки.
Про книгу і про вас
Але не намагайтеся зрозуміти, що ж там хотів сказати автор. Якби я шукала розуміння, я би називала це книгою поезії. Зрозумійте, що відчуваєте ви і пропустіть світ через себе - напишіть свою книгу рефлексії. Не читайте цю книгу, займайтеся з нею творчістю, для цього я лишаю вільні сторінки поруч з поезіями. На них я пропоную вам малювати, виписувати, створювати своє - продовжувати жити, переживати і творчо осмислювати осмислене мною.
Можливість творити і рефлексувати робить людину людиною.
Запрошуємо вас у подорож до самих себе.
Коли: 13.10.22 о 17:00
Де: БЦ Парус, вул. Мечникова, 2, офіс AFA, 13 поверх