У Мистецько-концертному Центрі імені Івана Козловського відбудеться вистава "Я та Ольга"

Ганна Віноградова - перформерка, хореографка. Народилася та виросла в м. Донецьк, у 2014 році переїхала в Київ. Брала участь у багатьох проектах TanzLaboratorium, research oriented group. Співзасновниця та викладачка школи танцю для дітей “Человеки”. Разом із мамою працює в самоорганізованій сімейній майстерні апсайкл-одягу “Ніде не тисне”. Читає курс “Перформанс та сучасний танець” для студентів КАМА. Час від часу створює сольні перформанси, а також у співпраці з колегами.
Ольга Віноградова - балерина у минулому, викладачка танцю, хореографка. Кравчиня та дизайнерка в сімейній майстерні “Ніде не тисне”. Народилася та виросла на Уралі, до 2014 року жила в Донецьку, потім в Костянтинівці, з літа 2022 мешкає в Києві.
Подія відбуватиметься в центрі імені Козловського: м. Київ, вул.Хрещатик 50-Б. Простір має особливість: вхід до зали здійснюється через сцену. Тому потрапити на захід після його початку неможливо. Дякуємо за розуміння.
Придбати квитки на показ можна за посиланням: https://secure.wayforpay.com/payment/s3aaae6c77c81
Презентація відбувається в рамках Стипендії імені Антонена Арто за підтримки Стабілізаційного фонду культури та освіти 2022 Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut.