КИЇВ ЛІТЕРАТУРНИЙ В НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИЙ ТИЖДЕНЬ

Новий рік прийшов,а з ним відкрився і новий літературно-мистецький сезон.До вашої уваги актуальний список подій на найближчий тиждень. Враховуйте,що у нас триває війна,і в зв'язку з цим події можуть змінюватися. Тому уважно слідкуйте за анонсами.

Театр "Маскам Рад" запрошує на свої вистави 2, 8 і 10 січня.
"Ніч перед Різдвом" – зимова казка за повістю славетного українського письменника Миколи Гоголя. Тут є всі улюблені Гоголем та народною українською міфологією персонажі: Відьма, Чорт, козак-характерник Пацюк і чарівні перевтілення. За один вечір ви зможете побувати в різдвяному засипаному снігом селі Диканька на Полтавщині та в холодному не гостинному імперському Санкт-Петербурзі. Калейдоскоп яскравих персонажів та картинок, які «перегортаються» прямо на очах у глядача.
Ми намагалися зберегти оригінальну мову Гоголя і передати дух та атмосферу зимових свят – такими, як вони святкували в Україні з давніх-давен.
Виставу рекомендовано для перегляду всією сім'єю (12+).
Поспішайте створити для себе та всієї своєї сім'ї святковий новорічно-різдвяний настрій!
Прем'єра вистави відбулася 1 грудня 2012 року. І з того часу ця зимова чарівна казка-комедія для дітей та дорослих має незмінний успіх, як в Україні, так і в інших країнах. Театр "Маскам Рад" з успіхом показав виставу "Ніч перед Різдвом" на міжнародному театральному фестивалі "ВРЕМЕ" у Болгарії, на міжнародному театральному фестивалі "Діонісій" у Польщі. Виставу було також відібрано журі для показів на фестивалях в Індії та Естонії.
Виставу було неодноразово показано з благодійною метою: у Дитячому інтернаті для розумово відсталих дітей, для дітей із дитячих будинків у Заповіднику "Києво-Печерська Лавра", у Гостинному дворі.
Посадка вільна
2 січня   18.30
8 січня   15.00
10 січня 18.30
Адреса: Київ, вулиця Олеся Гончара,30А


Авторські читання Клубу Анонімних Авторів. Київ
Час ділитися творчістю! Анонімні автори Хмельницького читатимуть свої твори та розповідатимуть про письменницькі досягнення і про життя Клубу.
Запрошуємо всіх охочих. Приносьте свої тексти, приходьте читати, слухати, надихатися та спілкуватися з однодумцями.
Місце зустрічі: Книгарня Zakapelok (вул. Верхній Вал, 62). з 12 до 14.
Ведучі:
Іванна Підгаєць (0934824361)
Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013708477477
Інстаграм: ivanna5661
Анастасія Волкова (0662524103)

Посилання на телеграм-канал Клубу: https://t.me/+QTFqyX5QiGk2NWIy