ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВОЛОДИМИРА ГОРБУЛІНА І ВАЛЕНТИНА БАДРАКА "НАД ПРІРВОЮ,200 ДНІВ РОСІЙСЬКОЇ ВІЙНИ"

Запрошуємо на зустріч з Володимиром Горбуліним і Валентином Бадраком та першу публічну презентацію їхньої нової книжки "Над прірвою. 200 днів російської війни".
Організатори гарантують вечір професійної, а не популярної військово-політичної аналітики.
Хоча з моменту виходу книжки пройшло майже два місяці, а її презентація переносилася через різні обставини і відбудеться тільки 27 січня, перший наклад майже увесь проданий — новинку вже можна називати бестселером.
Книжка "Над прірвою. 200 днів російської війни" розповідає про ключові епізоди перших двохсот днів українського спротиву: події, рішення, досягнення, провали.
У ній реалізовані зусилля щодо пошуку відповідей на запитання, як така масштабна війна з безпрецедентними за розмахом жахливими руйнуваннями міст, масовими вбивствами, звірячими катуваннями і ґвалтуваннями цивільних беззбройних людей стала можливою, та як сталося, що Україна спромоглася встояти проти російської навали й не впала за три дні, як очікували самі окупанти і навіть спецслужби західних країн.
Імена авторів не викликають сумнівів щодо їхніх авторитету і фаховості:
ВОЛОДИМИР ГОРБУЛІН — перший віцепрезидент Національної академії наук України, Голова Наглядової ради Українського інституту безпекових досліджень, академік.
ВАЛЕНТИН БАДРАК — директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння, відомий військовий експерт, український письменник.
У програмі вечора:
— Презентація книжки авторами
— Питання і відповіді
— Автограф-сесія
Модератор — Дмитро Кириченко, директор видавництва "Брайт Букс".
Місце проведення:
Київ, вул. Хрещатик, 2. Український дім, Концертна зала.
Час проведення:
27 січня 2023 року, 17:30-21:00.
Вхід вільний. Кількість місць обмежена. Приходьте заздалегідь.