Презентація книги Андрія Кокотюхи "Потаємні двері"!

17 лютого о 16:00 запрошуємо на презентацію першої дитячої книги про УПА «Потаємні двері! Український письменник, автор книги Андрій Кокотюха особисто представить книгу, познайомить і розповість більше про процес написання, про історичні джерела на які він опирався та ще багато цікавинок. Почесними гостями презентації стануть консультант, історик Володимир В`ятрович та Іван Малкович, український поет і видавець, власник і директор видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА.
За мотивами багатьох книг було написано сценарії і знято безліч фільмів. І кожна нова книга знайомить читачів не тільки з цікавим сюжетом і новими героями, а й може стати саме тим зернятком, яке з часом проросте у цілий фільм! Саме такою ми бачимо нову книгу Андрія Кокотюхи «Потаємні двері», де зрозуміло і доступно розповідається дітям про цю сторінку нашої історії.
«Потаємні двері» - це захоплива й пізнавальна мандрівка в часі, яка доводить: спливають дні, біжать роки, міняються століття, але ворог для українців лишається незмінним. І цього ворога можна й треба перемагати не числом, а вмінням.
До речі, книга вже сьогодні є в продажу нашого кінотеатру! А після презентації ви зможете не тільки придбати нову пізнавальну книгу, а й отримаєте автограф автора.
Вхід вільний.