Конкурс дитячо-юнацької творчості «Думи мої, думи мої»

Увага! Конкурс продовжено! Прийом заявок і робіт до 08.04, оголошення результатів конкурсу відбудеться на нашій сторінці у facebook 19.04.2023

Освітній портал Алаба, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал»ТМ https://op.ua, запрошує до участі у І Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Тараса Шевченка "Думи мої, думи мої" 

Тарас Григорович Шевченко - видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Письменник мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

В умовах сьогодення вірші та твори Тараса Григоровича актуальні як ніколи раніше, тому освітній портал Алаба запрошує усіх бажаючих вшанувати пам'ять та творчість видатного митця слова. 

Основна мета конкурсу - сприяння творчого розвитку дітей навіть у такі буремні часи, а також заохочення юних митців пам'ятати та поважати українську творчу спадщину. 

Частина отриманих організаційних (благодійних) внесків буде направлена на потреби ЗСУ

Тема вільна

Роботи оцінюються за номінаціями: Малюнок; Декоративно-прикладне мистецтво; Авторська фотографія; Сучасне мистецтво; Художній твір; Читання вірша

Приєднуйтесь до нас у Facebook, там ми публікуємо результати наших конкурсів - https://www.facebook.com/alaba.op.ua