ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ПОЕТА ДМИТРА ЛАЗУТКІНА І КОМПОЗИТОРА БОРИСА СЕВАСТЬЯНОВА

6 квітня о 18:00 у Києві у рамках Інтелектуальних вечорів у просторі PEN Ukraine відбудеться презентація нової поетичної збірки Дмитра Лазуткіна «Закладка» у музичному супроводі піаніста Бориса Севастьянова.
“Я не розділяв тексти з цієї книги на написані до і після повномасштабного вторгнення, – розповідає Дмитро Лазуткін. – Адже передчуття великої війни так чи інакше виринало й накочувалося, мов сталеві хвилі. А вірші виринали з цього туману – як прибережні вежі. Це моя хроніка подій, це моє відчуття часу, це моя музика розпачу і хвилювання, це моя любов, що зустрічає весну на розваленій зупинці деокупованого міста”.
Дмитро Лазуткін – поет, журналіст, телеведучий, воєнний кореспондент Суспільного. Працював ведучим телепрограм «У світі єдиноборств», «ПроРегбі», «Чоловічий клуб», «Чемпіонський раунд», «Олімпійська студія», коментував Олімпійські ігри в Пекіні, Ванкувері, Лондоні, Токіо. Соліст музичного проєкту «Артерія». Автор поетичних збірок «Дахи» (2003), «Солодощі для плазунів» (2005), «Набиті травою священні корови» (2006), «Бензин» (2008), «Добрі пісні про поганих дівчат» (2012), «Колядки і вальси» (2014), «Червона книга» (2015), «Артерія» (2018).
Борис Севастьянов – український композитор і аранжувальник, співак, громадський діяч. За волонтерську діяльність нагороджений медаллю «За оборону Харкова».
Захід відбудеться наживо у просторі PEN Ukraine на Подолі за адресою: вул. Лук’янівська, 14а.
Умовою участі є благодійний внесок, мінімальна сума – 100 грн.
У рамках цієї події ми збираємо кошти на придбання планшетів для 1-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі». Збір організовує Володимир Голоднюк, представник Штабу національного спротиву, батько героя небесної сотні Устима Голоднюка.
Підтримати: 5168 7573 8911 4036
Після сплати внеску потрібно заповнити реєстраційну онлайн-форму:
https://forms.gle/mJHsPRv9mcyZP7LX6
Нагадаємо, що мета "Інтелектуальних вечорів" – повернути офлайн-події у культурне життя столиці, а також підтримати волонтерські ініціативи, які збирають кошти на потреби українських захисників та захисниць.
Організатор заходу – PEN Ukraine у партнерстві з Національним університетом "Києво-Могилянська академія” та Видавництвом Старого Лева.