ПОЕТИЧНИЙ ДУЕТ В ГАЛЕРЕЇ MODI Art&Wine Gallery

Ми продовжуємо розвивати новий проект "Поетичний дует", де поети не змагаються, а навпаки — творчо доповнюють та дружньо підсвічують один іншого.
Цієї середи виступають:
Катерина Пилипчук, молода письменниця, авторка новел та оповідань, пісень та поезії, блоґерка та перекладачка художніх поетичних текстів.
Поезію Катерина пише з юності, перетворюючи багато своїх віршів на пісні. Прозові ж твори авторка розпочала писати лише у червні 2022 року. У листопаді — разом із Харківським видавництвом «Відкриття» — видала свою першу книгу «Війна, яка змінила нас» - збірку новел та нарисів. Робота Катерини увійшла до довгого списку Європейської літературної премії 2022. Декілька її творів перемогли у всеукраїнських конкурсах прози та поезії.
Юлія Сухорукова, авторка поезії та прози в різних жанрах (фантастика, міфи, реалізм, містика, військова проза, дитячі оповідання, детективні історії та інше). Довгий час писала здебільшого вірші, лірику і нон-фікшн. Завершила навчання на курсі «Письменницька майстерність та сценаристика». Стала членом творчого об'єднання “Неспілка” письменників.
Лавреатка та фіналістка багатьох престижних конкурсів.
Колумністка в mc.today. Літературний псевдонім: Віра Вірш.
Тож запрошуємо!

03.05.2023. 18.00
Розклад вечора:
18:30 - знайомство, спілкування, фотосети
19:00 - виступи Катерини та Юлії
20:15 - обговорення почутого
20:45 - перерва, вино, обійми
21:00 - вільний мікрофон.
(Можливі незначні відхилення у часі).
Умови участі у вечорі незмінні — 200 грн на вході, з яких 150 грн це депозит, який ви витрачаєте на свій розсуд (вино, чай, кава, сік, легкі закуски, солодощі чи більш важка алкоартилерія).
Літературні вечори "Поетичний дует" відбуваються щосереди 18:30 - слідкуйте за їх учасниками у нас в анонсах подій.
Місце зустрічі — острівець мистецької тусовки MODI Art&Wine Gallery.
Любите поезію та вино — значить, ви у MODI!
Організатор — Андрій Рассказов-Ковалевський