ТВОРЧИЙ ВЕЧІР І ПРЕЗЕНТАЦІЯ "КНИЖКИ ЛЮБОВІ І ЛЮТІ" МАРИНИ ПОНОМАРЕНКО

9 червня о 17:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1) відбудеться творчий вечір та презентація «Книжки любові і люті» Марини Пономаренко за участі музиканта Олексія Шлапака.
«Книжка любові і люті» – це вірші про те, що тримає нас на поверхні, коли за всіма законами фізики та фізіології ми мали би вже потонути. Це про здатність вигрібати, коли течія тягне у відкрите море, вороже й повне хижаків. Це про уміння затримувати подих, коли накриває високою хвилею. Це про силу, що дозволяє побачити на горизонті маяк і попрямувати до берега. Це про сміливість пірнути углиб і знайти на дні мушлю – на пам’ять про цю подорож, якою би страшною і похмурою вона не була. І ще ця книжка про мистецтво співати і сміятися – навіть у темній крижаній воді.
Марина Пономаренко – поетеса, сценаристка. Член PEN-Ukraine та Національної спілки письменників України. За віршами Марини створено театральний перформанс «Триматися за порожнечу» (2023) та виставу «ТутІЗар» (2022). Твори Марини Пономаренко входили до антологій «Поміж сирен» (2023), «ЙБН БЛД РСН» (2023), «Atmintis Ugnis Deguonis. Iš mūsų laiko Ukrainos poezijos» (Литва, 2022), «Кримський інжир» (2021), «Антологія літераторів Київщини» (2021). Публікувалася у журналі «Київ», «Українській літературній газеті», на інтернет-порталі «ЛітЦентр», а також в інших періодичних виданнях.
Запрошуємо почути та відчути поезію сучасної поетеси, обрамлену електронною музикою Олексія Шлапака.
Реєстрація на творчий вечір: https://docs.google.com/.../1QRz7toIyXgtc3jvgp9U...
Додаткова інформація за тел.: 0958406118.
Вхід вільний