ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОЇ ПОЕТИЧНОЇ ЗБІРКИ КАТЕРИНИ МІХАЛІЦИНОЇ "РОЗЛАМАНІ ЛЮДИ" У ЛЬВОВІ

18 червня, о 17:00 в Національному музеї Тюрма на Лонцького відбудеться презентація нової поетичної збірки Катерини Міхаліциної «Розламані люди».
Вірші із цієї збірки написані до початку повномасштабного вторгнення, але війна там присутня — мовчанням, страхом, недопрожитим життям. Інша, з іншими досвідами переселення і втрат, про які не моглося говорити, які хотілося стерти з пам’яті, але вони нікуди не зникали, добували зі своїми носійками до самої старості. І вже вона розмикала їм вуста, гнала розповісти себе, незґрабно, хаотично, бодай для когось.
Ці тексти — намагання почути. Зафіксувати окремі слова та історії людей, місць, подій. Доповнені ілюстраціями авторки, де реальне переплетене з можливим, вони творять хистку атмосферу знайомого світу-який-зникає разом із літніми жінками, бабами, відунками кожного покоління.
 
Презентація книги «Розламані люди» поетки Катерини Міхаліциної відбудеться в рамках виставки «Антитекст» за підтримки Ukrainian Emergency Art Fund (UEAF) та Jenny Holzer.
UEAF та американська художниця Дженні Хольцер також підтримали діяльність кураторок виставки «Антитекст» Тетяну Ігошину та Лідію Калашникову щодо організації популяризаційних заходів, покликаних розвивати діяльність Харківського ЛітМузею під час війни.