ПОЕТИЧНИЙ ДУЕТ В MODI Art&Wine Gallery 21 ЧЕРВНЯ

Головною особливістю проекту "Поетичний дует" є те, що поети не змагаються, а навпаки — творчо доповнюють та дружньо підсвічують один іншого.
Юрко Космина: поет-сатирик, автор та ведучий влогу “Ньюспалм”. Злоядучий сарказм, поетичне нахабство та майже чверть століття досвіду в політичній журналістиці — ось рецепт пекельного коктейлю сатиричних віршів Космини. Від акули Арестовича до дупи Гітлера, від Іво Бобула до Тараса Чорновола, від помсти Ані Лорак до стрижня Іллі Киви, від дронів над Москвою — до оргій Анатолія Гриценка... У середу Юрко читатиме про все, що на часі та не на часі!
Микола Воськало: вопше котик в душі і хімік за освітою, але вимушено став поетом-сатириком і трошки Коксом Квасневським. Невгамовна і рушійна сила віршованої частини блогу "В сухому залишку". За професією журналіст. Випалю гострим словом популізм в душах, корупцію в руках, зашкарублість у серці. Посмалю кислотою опортунізм і політичне підлабузництво. Підсиплю карбіду під дупи чиновникам і міністрам. Зустрічайте в середу. Звертайтесь за телефоном 911.
Розклад вечора:
18:30 - знайомство, спілкування, фотосети
19:00 - виступ поетичного дуету Юрка та Миколи
20:15 - обговорення почутого
20:45 - перерва, вино, обійми
21:00 - вільний мікрофон.
(Можливі незначні відхилення у часі).
Вартість участі - 200 грн (з них 150 грн депозит – тобто, сума, на яку повністю можна випити вина й інші напої та закусити згідно богемних цін в закладі).
Літературні вечори "Поетичний дует" відбуваються щосереди 18:30 - слідкуйте за їх учасниками у нас в анонсах подій.
Організатор — Андрій Рассказов-Ковалевський
Місце зустрічі — острівець мистецької тусовки MODI Art&Wine Gallery.
Любите вино й поетів — значить, ви у Моді!