КАВА З ПИСЬМЕННИКОМ,ПОЕТЕСОЮ ВІКТОРІЄЮ КЛІМЕНТОВСЬКОЮ

Запрошуємо книголюбів та любителів поезії на Кава_з_письменником, покавувати та поспілкуватися у неформальному середовищі з рівненською письменницею Вікторією Климентовською.
Зустріч відбудеться 23 липня о 13:00 на літній терасі за сприяння Рівненська_організація_Національна_спілка_письменників_України
Вікторія Климентовська – українська поетеса, літературознавиця, перекладачка, член Національної спілки письменників України. Вона родом з с. Качанівка Чернігівської області, нині проживає в с. Дядьковичі на Рівненщині.
Вірші почала писати з восьми років, а з дванадцяти – мріяла стати лікарем, як тато. Після закінчення Київського медінституту кілька років працювала в Ніжинських лікарнях, з 1990 р. – дитяча лікарка Дядьковицької амбулаторії неподалік Рівного.
В студентські роки познайомилась з Сергієм Климентовським. Влітку 1984 р. вони одружились. Саме в Ніжині після народження другої дитини Вікторія Михайлівна зважилась занести свої вірші до районної газети. Згодом з’явилась перша публікація «Вулиця, з якої ти від’їхав». Незабаром сім’я Климентовських переїхала на Рівненщину, де і розкрився сповна талант поетеси.
Вона активна учасниця літературного процесу на Рівненщині, її вірші нерідко з'являються в періодичних виданнях. Окремими виданнями вийшли збірки поезій: «Ковток свободи, клаптик неба», «Пересопницька осінь», «Каріатида», «На хвилях бузкових туманів», «Кленова королева», «Першокласна абетка».
Запрошуємо гарно провести час у вишуканому товаристві та насолодитися неймовірною поезію Вікторії Климентовської.
Підписуйтесь на наші сторінки та дізнавайтеся усі новини першими.
м. Рівне вул. Олександра Борисенка, 6
067 360 7427