ПОЕТИЧНЕ ТРІО В КИЄВІ!

Головною особливістю проекту "Поетичний дует" є те, що поети не змагаються, а навпаки — творчо доповнюють та дружньо підсвічують один іншого. А тут всім на радість ми маємо ціле тріо!
Таня-Марія Литвинюк — поетка та журналістка. Авторка збірки «МістаМи».
Окремі твори Тані-Марії перекладалися — зокрема, білоруською, англійською, польською мовами та на іврит. Експериментує з подачею віршів у музичному супроводі. Деякі вірші авторки покладені на музику.
Віталій Бирчак — поет, громадський діяч, волонтер. Автор книги поезій «Тобі». Родом з Коломиї, що на Івано-Франківщині. Більше 6-ти років активно займається благодійною діяльністю. Організатор творчих та благодійних проєктів і подій, зокрема — в підтримку ЗСУ. Ініціатор створення збірника поезій-фотоальбому «Незламній».
Юлія Вротна — письменниця, поетка, перекладачка. Лауреатка конкурсів поезії та дитячої літератури.
Авторка поетичної збірки «Воблер» (2016) та дитячої віршоповісті «Щоденник жовтого пса» (2021). А ще – співавторка та / чи співперекладачка низки антологій, альманахів, збірників поезій. Переможниця Третього сезону Клубу поетичних дуелей в MODI Art&Wine Gallery.
Всіх трьох об’єднує співавторство двомовної книги поезій «Незламній», з якою автори їздять туром містами України та збирають кошти на потреби ЗСУ.
Розклад вечора:
19:00 - знайомство, спілкування, фотосети
19:15 - виступ поетичного тріо Тані-Марії, Юлії та Віталія
20:25 - обговорення почутого
20:45 - перерва, вино, обійми
21:00 - вільний мікрофон (за бажанням присутніх).
(Можливі незначні відхилення у часі).
Вартість участі - 200 грн (з них 150 грн депозит – тобто, сума, на яку повністю можна випити вина й інші напої та закусити згідно богемних цін в закладі).
Організатор — Андрій Рассказов-Ковалевський
Місце зустрічі — острівець мистецької тусовки MODI Art&Wine Gallery.
Любите вино й поетів — значить, ви у Моді!