"ТУТ БУЛИ МИ!" - ПОЕТИЧНІ ЧИТАННЯ ПОЕТА-ВІЙСЬКОВОГО АРТУРА ДРОНЯ

У пʼятницю, 28 липня, о 19:00 у Львові у Книгарні-кавʼярні Старого Лева на Галицькій, 17 відбудуться поетичні читання поета, військовослужбовця Артура Дроня «Тут були ми».
Артур Дронь читатиме вірші з майбутньої збірки, яка вийде цього року у «Видавництві Старого Лева» в художньому оформленні Катерини Сад.
Поет, івент-менеджер «Видавництва Старого Лева» Артур Дронь з початком повномасштабного вторгнення пішов добровольцем у лави ЗСУ. Перебуваючи на фронті, Артур продовжує писати вірші.
Сьогодні його пронизливі тексти вже перекладені різними мовами світу. А на один з віршів Артура Дроня музикант Віктор Морозов написав пісню. У лютому 2023 року рядки з його вірша процитувала премʼєр-міністерка Італії Джорджа Мелоні на прес-конференції з Президентом України Володимиром Зеленським.
 
Зараз у Артура коротка відпустка і ми усі маємо нагоду поспілкуватися з ним, послухати його найновіші тексти, а ще допомогти бригаді, у складі якої воює Артур Дронь.
 
Артур Дронь — Поет. Військовослужбовець. У лютому 2022 пішов служити добровольцем. Зараз у складі 125-тої окремої бригади територіальної оборони на Донеччині. Автор поетичної збірки «Гуртожиток № 6». Вірші, написані Артуром під час військової служби, перекладені англійською, польською, італійською, литовською, білоруською, естонською, норвезькою.