"ХТО НЕ ТРАВА" - ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ МИКОЛОЮ ВОРОБЙОВИМ

Київ! 27 серпня о 16:00 запрошуємо у простір КультМотив на презентацію зіна «Хто не трава», перегляд відеопоезії та зустріч з поетом Миколою Воробйовим.
Можемо з гордістю сказати, що продовжуємо наш цикл подій, присвячений Витісненому поколінню українських поетів та поеток.
Цього разу мисткиня Руслана Ключко презентуватиме розроблений та втілений нею зін «Хто не трава», в якому мешкають вірші Миколи Воробйова та декілька есеїв про феномен Витісненого покоління.
Ксюша Зякіна покаже добірку відеопоетичних творів, що є діалогом між Витісненим поколінням та творчістю сучасних українських митців та мисткинь.
Анна Ютченко промодерує розмову з поетом Миколою Воробйовим.
Витіснене покоління – генерація поетів та поеток в українській літературі, найбільша активність яких припадає на 70-ті роки XX століття. Через тиск радянської влади більшість із цих поетів та поеток залишились в андеграунді або зовсім замовчали.
Микола Воробйов (1941) – український поет, художник, представник Витісненого покоління поетів та поеток, Київської та Лаврської шкіл поезії, один із лідерів андерграунду 70-х років минулого століття. Автор 19 поетичних збірок. На думку українського літературознавця Володимира Моренця, творчість Миколи Воробйова належить до феноменальних явищ пройнятого дикістю й геніальністю XX століття.
Вхід на подію вільний за попередньою реєстрацією:
https://docs.google.com/.../1WEZoxJ6zFL7bO0v22qf.../viewform