ЛІТЕРАТУРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ОДЕСЬКОЇ ПОЕТИЧНОЇ НЕЗЛАМНОСТІ В КИЄВІ

Перша кава вітає Одесу та її літературний десант Поетичної Незламності!
Під керівництвом Марії Галіної поети Морської Столиці стануть спеціальними гостями Дня Назалежності України в Києві.
Теми:
24.08  20.00 День перший- Море.
25.08. 20.00 День другий- Вітер.
26.08. 13.00 День третій- Сонце.(517- та Перша кава. Третій день літературного фестиваль «Одеса. Поетичні стихії».Сонце)
Слідкуйте за анонсами, сюрпризи тільки починаються
Перша кава — найпросунутіша, престижна, стала поетична течія, якій виповнюється 10 років. Сформувала та продовжує формувати модерну генерацію-покоління поетів «Першої кави».
Подія відбувається щосуботи. Поети читають свої вірші (не більше двох), Купідон пригощає всіх присутніх кавою. Модератор одноосібно визначає кращого поета суботи і вручає суперприз — пакунок кави.
Батьки-засновники Першої кави — Олександр Ірванець, Юрко Позаяк, Федір Баландін.
За правилами Першої кави право модерації наступної зустрічі отримує переможець попередньої Першої кави. Також переможець має право передати модерування іншій особі, за умови, що дана особа виборювала "Першу каву" раніше.
Переможці Першої кави передають свої твори для публікації організаторам та видавництву "Пінзель" шляхом простого обміну пакунку кави на твір. Перемога дає право на публікацію в Антології Першої кави . Якщо переможець не згоден на передачу прав на публікацію - він(вона) відмовляється від отримання призу.