ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ АНДРІЯ ЗЕЛІНСЬКОГО "АНАТОМІЯ ВОЇНА"

Презентація книги Андрія Зелінського “Анатомія Воїна”
19 вересня 2023 року з 19:00 до 21:00
ВЕЖА на Почайні, Київ, просп. Степана Бандери, 23, 3 поверх
Воїн живе у кожному з нас, але далеко не кожен у нього вірить. Тож і живемо так, ніби нічого не здатні змінити у своєму житті. Але ж це не правда!
Автор книги Андрій Зелінський вважає, що кожен здатен відкрити в собі Воїна по життю. А розпочати потрібно з усвідомлення власного досвіду, вже пройденого Шляху. Щоб знайти у цьому ресурс для подальшого руху і розвитку.
Книга “Анатомія Воїна” присвячена всім українським воїнам – тим, хто захищає нашу країну на передовій; тим, хто забезпечує потреби передової і рятує життя; тим, хто вкладає сили і час у те, що країна жила попри все
Ця книга, як подорож від викликів і хаосу до усвідомлення і сили. Вона про самого Воїна і про те, як кожен може віднайти його у глибині свого серця.
Завітайте на презентацію.
Поспілкуйтесь з автором книги – людиною, яка вміє знаходити зрозумілі відповіді на майже всі життєві питання, навіть, дуже складні.
У кожного учасника буде можливість придбати книгу з автографом автора
Про автора :
Андрій Зелінський, Голова Наглядової ради «Українського ветеранського фонду», військовий капелан, політолог, викладач Українського Католицького Університету, співзасновник Української академії лідерства, автор книг “Соняхи”, “Моя мандрівка у Країну морпіхів”, “Семенові зорі”.
Реєстрація обов’язкова https://forms.gle/de1s7xjXesw9W1ir5