НІЧ У МУЗЕЇ. УКРАЇНСЬКИЙ ПАРНАС

Микола Лисенко, Леся Українка, Панас Саксаганський, Іван Франко, Олена Пчілка, Михайло Старицький, Максим Рильський… Що об’єднує цих людей, окрім програми ЗНО та НМТ?
Це представники української інтелігенції на зламі ХІХ-ХХ століть? Так!
Більше того - всі ці люди два десятиліття мешкали поряд один із одним у кількох будинках на Паньківщині, в місці, яке відоме як «Український Парнас»!
Саме тому вже 22 і 23 вересня з 18.00-21.00 ми з вами зустрінемось на «Ніч у Музеї. Український Парнас» у Музей видатних діячів української культури (вул. Саксаганського 97). Життя і творчість української інтелігенції, перші кроки українського фемінізму, видання українських альманахів, святкування ювілею Тараса Шевченка - все це чекає на тих, хто встигне зареєструватися на #ніч_у_музеї #ніч_на_парнасі!
Увага: вхід лише для тих, хто зареєструється за посиланнями у гугл-форми, які ми опублікуємо у вівторок, 19 вересня, о 19.00 тут та у Фейсбуці та за вхідними квитками Музею: 100 грн - дорослі, 60 грн - студенти, школярі і пенсіонери, безкоштовно - пільгові категорії. Вхідні квитки потрібно буде придбати у наших модераторок перед початком екскурсії. Важливо: приміщення поки що не інклюзивне і має багато сходинок, а кількість відвідувачів у групах буде обмежена через невеликі розміри приміщень.
Нашим Патронам і тим, хто ними стане на BuyMeACoffee (в коментарях) до 18.00 суботи, 16 вересня, ми надішлемо посилання на ранню реєстрацію.
У випадку повітряної тривоги екскурсії припиняються, а глядачі та актори прямують в найближчі укриття.
Хай живе Український Парнас!
Хай живе українська інтелігенція!