ЖУРНАЛ "ЖІНКА" - 103 РОКИ ТВОРЧОГО ПОСТУПУ. ТВОРЧА ЗУСТРІЧ

24 листопада в Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В. Г. Заболотного відбудеться творча зустріч «Журнал "Жінка" – 103 роки творчого поступу».
Журнал "Жінка" має понад столітню історію, починаючи свій шлях під назвою "Комунарка України", продовжуючи як "Радянська жінка", і дійшовши до свого сучасного вигляду та змісту. Він охоплює безліч актуальних тем, серед яких:
– ціннісні орієнтації жінок у період російсько-української війни;
– сучасні тренди самовдосконалення та самовираження;
– популяризація та збереження звичаїв, традицій українців;
– збереження фізичного й ментального здоров’я.
Модератор зустрічі – головна редакторка легендарного журналу "Жінка" Тамара Маркелова. Має великий досвід в управлінні видавничою діяльністю.
Співзасновник, видавець та головний редактор (2013–2019) Всеукраїнського суспільно-політичного часопису "Оксамит" http://oksamyt.org/.
Автор публікацій на суспільно-важливі теми, записала десятки інтерв’ю з відомими політиками, економістами, юристами, лікарями, діячами культури, волонтерами тощо.
Член Національної спілки журналістів України з 2008 року.
У 2022 році стала дипломанткою конкурсу «Українці в Польщі: історія порятунку», оголошеного інститутом літератури у Кракові (Польща), учасниця щорічного Міжнародного проєкту «Діалог двох культур» (Польща).
Громадський діяч, ініціатор, організатор і куратор численних культурно-мистецьких заходів.
Під час заходу буде представлена колекція творчих робіт від майстринь – героїнь сторінок журналу "Жінка".
Відбудеться передача книжок українськими письменниками для реабілітаційних центрів, де проходять лікування військові ЗСУ.
Також відбудеться благодійний аукціон з продажу фантастичних бойових гномів («Гноми Перемоги») від "Бойових Швачок", кошти якого будуть направлені на дрон для аеророзвідки 131-го ДШБ.
ВХІД ВІЛЬНИЙ
Контактна особа: Світлана Шостак
тел.: 456-01-72, e-mail: socio_dnabb@ukr.net