ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗБІРКИ ЗОРЯНИ ШУЛЬГІНОЇ "СПІВВІДЧУТНІСТЬ"

Запрошуємо на презентацію збірки Зоряни Шульгіної "Співвідчутність".
⏰Коли? - 24.03 о 16:00
Де? - Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім.Р.Іваничука (пл. Ринок, 9)
 
Зоряна Шульгіна - перекладачка, педагогиня, громадська активістка, волонтерка, івент-менеджерка громадської організації "Молодіжний простір Дрогобича". Раніше в різні часи - учасниця/лідерка літугрупування "Дрогема", учасниця онлайн творчих писань студії "Натхнення", учасниця "Клубу анонімних авторів", керівниця літературного гуртка. Публікувалась в альманахах "Відродження", "Для тебе", "Роздуми" та в збірці літугрупування "Дрогема".
В поетичну збірку "Співвідчутність" ввійшли вірші написані в передчутті війни ще задовго до повномасштабного вторгнення і навіть до Майдану. У віршах чуттєво і глибоко відображені переживання ліричного героя, котрим може бути і є кожен із нас, тому ці вірші не залишать Вас байдужими. Лірика Зоряни Шульгіної наповнена важливими для багатьох сенсами, несе для кожного власний меседж, відгукується, пробуджує щирі емоції, стає особливою для читача. Після прочитання віршів Зоряни хочеться ще трохи потримати в руках збірку та побути зі своїми почуттями наодинці, провідчувати їх. Ось така магія збірки поезій "Співвідчутність". Приходьте та насолоджуйтесь!
Усі зібрані кошти від продажу збірки будуть спрямовані на підтримку ЗСУ, а саме на виготовлення і закупівлю дронів для 2 стрілецького батальйону 67-ї ОМБр РУБПАК 80-Ї ДШБ.