ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖОК ОЛЕКСАНДРА КРАСОВИЦЬКОГО У ВІННИЦІ

10 квітня 2024 року о 16:00 у Вінницькій центральній міській бібліотеці ім. І. Бевза (вул. Хмельницьке шосе, 4) відбудеться презентація книжок Олександра Красовицького.
Олександр Красовицький – український письменник та видавець, засновник та генеральний директор видавництва «Фоліо».
Видавництво «Фоліо» – одне з найбільших видавництв в Україні. Існує на книжковому ринку більш як 30 років, видає класичну та сучасну українську та перекладну літературу українською, англійською, німецькою, польською мовами. Розробили та підготували до друку понад 100 книжкових серій різних жанрів та тематик. Це твори авторів України, США, Німеччини, Англії, Китаю, Португалії, Франції, Іспанії, Італії, Хорватії, Норвегії, Швейцарії, Бельгії, Польщі, Туреччини, Словенії, Фінляндії, Японії та інших країн.
Олександр Красовицький автор понад 50 книжок. Найвідоміші книги автора: «Імператив. Бесіди в Лясках» (2018); «Справа зниклої балерини» Книга 1 (2020); «Хроніка війни. 2014-2020. Від Майдану до Іловайська» Том 1 (2020); «10 розмов про майбутню Україну» (двотомник, 2022); «Місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента Володимира Зеленського» (серія книг, 2022) та інші.
Книжки Олександра Красовицького відомі сучасним читачам завдяки розмаїттю авторів, жанрів та тем, з якими він працює як письменник та упорядник, декілька книжок написані у співавторстві з іншими письменниками та відомими українцями.
На захід запрошені представники органів місцевого самоврядування, працівники закладів культури, бібліотекарі, журналісти, громадські діячі та студентська молодь.
Під час виставки-презентації можна буде придбати авторські книги Олександра Красовицького, а також книги видавництва «Фоліо»