ПОЕТИЧНА ЗУСТРІЧ З УКРАЇНСЬКОЮ ПОЕТЕСОЮ ІРИНОЮ ВАЗЕРЦЕВОЮ

12 квітня о 16 годині в #БібліотекаМудрого (вул. Набережно-Хрещатицька, 1) відбудеться поетична зустріч з українською письменницею Іриною Вазерцевою.
Ірина Вазерцева (Лукаш) – українська письменниця, волонтерка. Її перу належать поетичні збірки: «Під хмарами – на крилах вітряка», «Її написала війна», «Нерідна» та прозова сатирична збірка «Люди, кури...і драбина». Творчість для авторки – це можливість говорити зі світом, поділитися своїми переживаннями та емоціями. Кожен вірш, кожна історія – це частинка душі, яку вона віддає читачам.
Ірина активно бере участь у літературних заходах, підтримуючи ЗСУ та ділиться власними творами в соціальних мережах. Окрім ліричних та патріотичних творів, Ірина приділяє значну увагу гумористичним творам – своєрідному мосту, що з’єднує людей, даруючи їм радість та єдність, незважаючи на обставини. Гуморески та байки письменниці, особливо популярна сатирична поема «Тарапатий Гришко», дозволяють читачам поглянути на повсякденні ситуації під іншим кутом, знаходячи в них привід для сміху та позитиву.
Під час зустрічі авторка розповість про свій творчий шлях, історію народження творів, поділиться переживаннями війни. У авторському виконанні прозвучать поетичні та прозові твори.
Учасники заходу матимуть змогу познайомитись з творчістю Ірини Вазерської – справжнім джерелом натхнення, яке відображає глибину української душі, непереможну силу й оптимізм.