В арт-пабі "Мольфарня" відбудеться вечір нестримної поезії "Треш без меж"

«Треш без меж» – це і назва нашого вечора, і його мета, і гасло. Усі ваші вірші, які ви соромилися читати на публіку через присутність ненормативної лексики, «пікантність» тематики, «зайвий» натуралізм, «надмірну» чорнуху – на цьому вечорі усі вони вітаються і заохочуються до прочитання. Жодних рамок пристойності у вашій поезії – ви можете заходити так далеко, наскільки сягає ваша фантазія!

Лише одне обмеження – ваша фантазія повинна виражатися лише у вашій поезії і в жодному разі не в поведінці.

І одне побажання – трешова поезія – це, в першу чергу, про поезію, а не про трешовість. Вражайте слухачів своїми метафорами, зворотами, епітетами і манерою прочитання, а не трешовою якістю своїх «творінь».

Приходьте читати, або слухати, або і читати і слухати трешову поезію у суботу, 14 березня о 19:00 в арт-паб «Мольфарня» (вул. Хорива, 43/23).
Вартість входу – 100 грн.

Для тих, хто бажає виступити із власним трешовим поетичним доробком або ж трешовими віршами улюбленого автора – ось посилання для реєстрації https://docs.google.com/forms/d/17kkPp50otRjbj7OjQxDiu9UnEBO3bVKhOmfxfYJgRVc/edit

До зустрічі наступної суботи у Мольфарні!

Увага! Зверніть увагу, що особи віком до 18 років на захід допущені не будуть. Тому неповнолітніх дітей рекомендуємо із собою не брати =)

P.S. Організатори залишають за собою право відмовити в участі в заході без пояснення причин.