До 60-ої річниця відомого французького письменника і драматурга Еріка Емманюеля Шмітта відбудеться лекція перекладача Івана Рябчія

Ми пропонуємо пошанувати французького письменника й драматурга прослухавши лекцію на тему "Географія Шмітта". Ліон, Париж, Брюссель, Польща, Ірак, Алжир,США та багато-багато інших країн, де побував відомий письменник, і які надихнули його на улюблені нашому оку й серцю твори.
Цю лекцію для вас прочитає перекладач творів Еріка-Емманюеля Шмітта - письменник та видавець Іван Рябчій.

Онлайн-конференція на платформі "Google meet" відбудеться 22 травня о 18.30. Тривалість - 1 година.

Реєстрація на подію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfN8VW5X_ja3G8xPmrRvBOubGY3lk1_eoPcOHxGGK4Cwpspcg/viewform?fbclid=IwAR034vd8652wBvxvswvgqZ3QKSi104I8twxcA8Zd8XzBQHt-bSKA_BW5Pms

Для того, щоб ви змогли долучитися до онлайн-конференції, вам необхідно мати аккаунт та пошту на Gmail. Посилання на конференцію буде надано окремо організатором.

 
Офіційний інформаційний партнер The News&Culture.

Партнери заходу: Консалтингове агентство "Українське театральне партнерство", Видавництво Анетти Антоненко, Видавництво "Пінзель", Київська академічна майстерня театрального мистецтва "Сузір'я", Міжнародний фестиваль "Anne de Kyiv Fest".