11.04 Канада: Світовий онлайн-тур до десятиріччя гурту "Шпилясті кобзарі"

Наш віртуальний концерт відбудеться 11 квітня о 15 годині (Toronto Time) і буде присвячений 207-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Ви почуєте улюблені музичні твори на вірші Кобзаря у нашому авторському аранжуванні.
Трансляція відбудеться на нашому youtube-каналі.
Підписуйтеся, аби не пропустити: https://www.youtube.com/channel/UCsiZ7kOt66xcqGHbDm4kfNg.
Дякуємо за підтримку Генеральному консульству України в Едмонтоні та Конгресу Українців Канади провінції Манітоби, а також спонсорам концерту: корпораціі Meest, одному з офіційних спонсорів нашого гастрольного туру в Альберті пану Тарангулу, cпіворганізатору гастрольного туру “Шпилястих кобзарів” у Канаді – Ліцензійній Незалежній концертній компаніі – Гал Концерт Organization, а також партнерам гастролей – офіційним квитковим операторам Івентбрайт та Тікет Мастерс.
Ми хочемо подарувати українцям усього світу не лише свою музику, але і можливість віртуально зустрітися з громадою та поспілкуватися один з одним під супровід бандури.
Наша мета – у непростий час пандемії, коли кожен із нас опинився наодинці і потребує підтримки, об'єднатися навколо спільних цінностей – бандури та української пісні.