Прем'єра мюзиклу "Соломон та Суламіф" у Київській опері

Творчий колектив створив альтернативу масовим постановкам. У період карантинних обмежень склад із трьох виконавців та трьох музикантів - найбільш оптимальний.
 
Режисерка, авторка лібрето Юлія Журавкова: "Цей жанр народився в умовах пандемії. Ми шукали можливість відтворити цю історію невеликими засобами та малим колективом, мінімальними сценічними можливостями, щоб історія новоствореного мюзиклу не завершилася на київській сцені, а змогла оселитися на майданчиках у різних містах та містечках".
 
В основі сюжету - історія кохання царя Соломона та юної Суламіф.
 
Соломон - третій цар об'єднаної єврейської держави в період її розквіту. У нього було 700 дружин та 300 наложниць. Шлюби здійснював задля союзу з сусідніми країнами. А одруження з донькою єгипетського фараона припинило півстолітню війну. Зустріч із Суламіф перевернуло його життя. Однак Цариця не готова миритись із вибором чоловіка.
 
Композитор, піаніст Вячеслав Полянський: “Це дуже повчальна історія та водночас - романтична. Хочу, щоб глядач вийшов із бажанням бути щирим із іншими людьми, а особливо - у спілкуванні із коханими. Нехай у кожного буде досвід такої романтичної щирості. Життя тоді буде цікавішим, наповненішим та, відповідно, - легшим. Не втрачайте  віру у справжнє почуття”.
 
У мюзиклі задіяні:
композитор, піаніст Вячеслав Полянський, вокалісти Олександр Рудько (Соломон), Ірина Ушаньова-Рудько (Суламіф), Тетяна Єсипова (Цариця), саксофоніст Сергій Цимбал, флейтист Богдан Єремєєв.
 
Проєкт створено ГО «Культурно-мистецька фундація DUSHA UA” за підтримки Українського Культурного Фонду (програма "Культура плюс").
 
Більше інформації https://docs.google.com/document/d/1hephnxMuCXsl-G54gi4FCNi2_EOXmvYahsH0yf-uiGA/edit?usp=drivesdk
 
Форма акредитації на прем'єру
https://forms.gle/ysGQApXuVt448cgw8
 
 

фото Анастасії Телікової

https://drive.google.com/folderview?id=1aPuazvVTr9V3Z8caPXinfIz-pEqDV84S

 

З повагою,
Лідія Карпенко
PR-координаторка
 
067 683 32 65